İletişim Bilgileri

Üst Menü -> Genel -> İletişim Bilgileri

Bu alana iletişim bilgilerine ait tüm detayları girebilirsin. Ek olarak "Adres" - "Telefon" gibi başlıkları istediğin gibi değiştiredebilirsin.

Sana tavsiyemiz sitene ait tüm iletişim bilgilerini açık ve net olarak giriş yap. Örneğin adresine ait tüm detayları, sokak, cadde, semt, ilçe, posta kodu ve şehir gibi. Telefon numaralarını ve en az 1 adet e-posta adresini de girmen, ziyaretçilerin için güven duygusu oluşturacaktır.

Kroki Eklemek: 

Google Maps'e girdikten sonra arama yaparak adresini bul, Paylaş ikonuna tıkla ve Haritayı yerleştir bölümünden sana verilen iframe kodunu al ve kroki alanına yapıştır.

İpucu: Sana verilen kodda width="600" gibi bir değer görünecektir, bu değeri (600 yerine) 100% olarak değiştirsen, krokine sayfanda tam yerleşim sağlamış olursun.

İletişim Formu ve Diğer Bilgiler 

İletişim Formu bölümünü "Açık" işaretleyerek, iletişim sayfanda forma yer verebilirsin. Formun iletileceği e-posta adresini belirtebilir, form değerlerini istediğin gibi değiştirebilirsin.

E-ticaret sitenin alt şablonunda (footer) girmiş olduğun iletişim bilgilerini gösterebilirsin. Bu işlem için "Alt Şablonda İletişim Bilgilerini Göster" "Evet" olarak işaretlenmeli