Menü İşlemleri

Üst Menü -> Tasarım, Menü -> Menü İşlemleri

Yeni menü başlığı eklemek için "Yeni Menü Ekle" bölümünü kullan. Bu bölümde kayıtlı sayfa, ürün ya da kategorilerinden de seçim yapabilirsin.

Ayrıca sonradan kayıtlı menülerden, ilgili menüye erişip link verebilir ya da diğer güncellemeleri yapabilirsin. Tüm kategori, ürün ve sayfalarına ait linkleri ilgili bölümü düzenlerken en üstte bulabilirsin.

* Üstteki örnekte, ilgili kategorinin linki kırmızı çizgi üzerinde görünmektedir. Menü eklerken bu linki kopyalayıp, menü işlemlerinde kullanabileceğin gibi, menü eklerken direk kayıtlı ürün, kategori ya da sayfalarından da seçim yapabilirsin. Seçim yaptığında ilgili bölüm başlığı ve linki ile otomatik olarak menü ağacına eklenir.

Alt Menü İşlemleri

Bu özellik ile açılır menü oluşturabilirsin: 

Örneğin: 

  • Ürün Grupları
    • Sony 
    • Apple
    • Samsung

Bunun için öncelikle ilgili menüye kayıtlı menüler bölümünden erişip, açılır menü seçeneğini "evet" olarak belirleyip güncellemelisin. Sonrasında "alt menü işlemleri" linki görünecek ve ilgili bölüme girerek, ilgili ana menü altına istediğin alt menüleri açabilirsin. Link verme ve diğer işlemler, yine ana menü işlemlerindeki gibi.